Mærkedage

Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge til mærkedage. Mærkedage er dage som barnedåb, bryllup, fars dag, jul, mors dag, studentergilde, valentinsdag, galla og gaver til ham og hende. En mærkedag betyder, at der er tale om en dag, hvor man fejrer en bestemt begivenhed eller ønsker at give opmærksomhed til et emne

Under vores kategori bryllup, kan du finde:

 • Morgengave til bruden eller gommen
 • Brudepigegaver
 • Smykker til bruden

Gaver til ham og hende er lavet som en kategori for at gøre det mere overskueligt for dig at finde gaver til konen/manden eller kæresten. Disse er inddelt i pris, så du kan finde en gave efter det givne budget.

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal give et barn i dåbsgave, da man endnu ikke kender barnet. Derfor køber man ofte gaver efter hvad forældrene ønsker sig. Med et smykke til barnet har man mulighed for at give en gave, som barnet vil kunne få glæde af senere i livet og som vil være et evigt minde om afsenderen. Det er også populært at købe bestik og tallerkner til barnet, hvor man kan få indgraveret barnets navn samt dåbsdato. Dette gør gaven mere personlig. 

1 til 16 af 799

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 16 af 799

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5