Mærkedage

Køb gaver til enhver lejlighed ved Karat24. Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge til alle de store mærkedage. Mærkedage er dage som barnedåb, fars dag, jul, mors dag, studentergilde, valentinsdag, galla og gaver til ham og hende. En mærkedag betyder, at der er tale om en dag, hvor man fejrer en bestemt begivenhed eller ønsker at give opmærksomhed til et emne

Gaver med bytteret fra den dag du giver gaven

Selvom du køber gaven i god tid, kan vi sagtens sørge for at returretten først gælder fra dagen, hvor gaven skal gives. Hvis du bare skriver i kommentarfeltet, at det er til gave, så fremdaterer vi byttemærket til datoen. Du kan derfor trygt være i god tid, når du bestiller gaver på Karat24.

Den rigtige gave til lejligheden

For at gøre det nemt har vi inddelt vores gaveforslag i kategorier efter anledning. Du kan derfor med fordel finde snævre din søgning ind i vores undermenu. Gaver til ham og hende er lavet som en kategori for at gøre det mere overskueligt for dig at finde gaver til konen/manden eller kæresten. Disse er yderligere inddelt i pris, så du også kan finde en gave efter det givne budget.

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal give et barn i dåbsgave, da man endnu ikke kender barnet. Derfor køber man ofte gaver efter hvad forældrene ønsker sig. Med et smykke til barnet har man mulighed for at give en gave, som barnet vil kunne få glæde af senere i livet og som vil være et evigt minde om afsenderen. Det er også populært at købe bestik og tallerkner til barnet, hvor man kan få indgraveret barnets navn samt dåbsdato. Dette gør gaven mere personlig. 

Side

Vi fandt 208 produkter

Side

Vi fandt 208 produkter