Barnedåbsgave

Den rigtige barnedåbsgave kan godt være en udfordring at finde. Vi har dog gjort arbejdet nemt og har fundet de bedste bud på et sikkert hit til barnedåben. Vi fører et bredt udvalg af varer, som passer godt til barnedåben, og som vil kunne dække langt de fleste barnedåbsønsker. Her på siden finder du inspiration til dåbsgaven i form af service, barnebestik, børnekrus, smykker til børn, flag og meget mere.  

Et af de mest populære barnedåbsønsker er børnesmykker. Hos Karat24 finder du et stort udvalg af netop børnesmykker. Det er også utrolig populært at give en sparegris i barnedåbsgave. Man kan på den måde hjælpe barnet i gang med sin første opsparing. En opsparing som kan bruges og bringe glæde senere i livet. De fleste børn kan lide at putte penge i en sparegris. Og glæden bliver ikke mindre af, at sparegrisen har en udformning, som appellerer til barnet. 

Vi har selvfølgelig også de populære flagstænger fra Piet Hein. En flagstang som kan følge barnet igennem sin opvækst, og år efter år markere barnets fødselsdag. 

Hos Karat24 har vi gratis gaveindpakning. Bare skriv i kommentarfeltet, at du ønsker indpakning, når du bestiller en barnedåbsgave. Så pakker vi gaven fint ind.

Side

Vi fandt 51 produkter

Side

Vi fandt 51 produkter