Barnedåbsgave

Den rigtige barnedåbsgave kan godt være en udfordring at finde. Vi har dog gjort arbejdet nemt og har fundet de bedste bud på et sikkert hit til barnedåben. Vi fører et bredt udvalg af varer, som passer godt til barnedåben, og som vil kunne dække langt de fleste barnedåbsønsker. Her på siden finder du inspiration til dåbsgaven i form af service, barnebestik, børnekrus, smykker til børn, flag og meget mere.  

Et af de mest populære barnedåbsønsker er børnesmykker. Hos Karat24 finder du et stort udvalg af netop børnesmykker. Det er også utrolig populært at give en sparegris i barnedåbsgave. Man kan på den måde hjælpe barnet i gang med sin første opsparing. En opsparing som kan bruges og bringe glæde senere i livet. De fleste børn kan lide at putte penge i en sparegris. Og glæden bliver ikke mindre af, at sparegrisen har en udformning, som appellerer til barnet. 

Vi har selvfølgelig også de populære flagstænger fra Piet Hein. En flagstang som kan følge barnet igennem sin opvækst, og år efter år markere barnets fødselsdag. 

Hos Karat24 har vi gratis gaveindpakning. Bare skriv i kommentarfeltet, at du ønsker indpakning, når du bestiller en barnedåbsgave. Så pakker vi gaven fint ind.

Læs mere
Side

Vi fandt 42 produkter

 1. Smykkekæden Sølv Halskæde
  Smykkekæden Sølv Halskæde
    495,00 kr
 2. Tilbud
  Engel Sterling Sølv Halskæde fra Smykkekæden
  Engel Sølv Halskæde fra Smykkekæden
  Tilbudspris 245,00 kr Normalpris 450,00 kr
 3. Sølv Halskæde fra Smykkekæden med Korsmotiv
  Sølv Halskæde fra Smykkekæden med Korsmotiv
    375,00 kr
 4. Smykkekæden Sølv Halskæde med Hestemotiv
  Smykkekæden Sølv Halskæde med Hestemotiv
    285,00 kr
 5. Scrouples Sterling Sølv Vedhæng 218822
  Scrouples Sterling Sølv Vedhæng 218822
    195,00 kr
Side

Vi fandt 42 produkter