Mærker

Se vores udvalg af smykker her:

 

Hos Karat24 har vi mange forskellige brands. Herunder kan de se alle de mærker som vi har i vores sortiment, samt en kort beskrivelse af hvilke former for smykker, de indebærer. Vi gør opmærksom på at vi altid forsøger at øge sortimentet, og indføre nye mærker. Har du en forspørgsel på et mærke som du syntes vi mangler, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Anette Wille - Er du til eksklusive smykker, og vil du gerne have et smykke for livet, så er dette helt sikkert smykker for dig. Hos Karat24 sparer du over 30% på alle Anette Wille smykker.

 

Fie Carlsson - Enkle og unikke smykker, som med sit originale design, skiller sig ud fra mange af den andre mærker. Fie Carlsson er et af vores mest populære smykke-mærker, og er en fantastisk blanding af godt design og kvalitet.

 

Graugaard Larsen - Se vores smukke bytteserie fra Graugaard Larsen, hvor man kan få designet forskellige typer smykker, med forskellige størrelser brillianter. Oplagt som gave til en som har fortjent noget ekstraordinært.

 

Karat smykker - Dette er vores kollektion af smykker, som vi selv importere - Fælles for alle de smykker vi importere er, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten, og du kan her finde helt unikke smykker som ikke findes andre steder i Danmark.

 

Pecani Design - Less is more, det er præcis det koncept som Pecani Design laver sine smykker ud fra - Vil du have et simpelt men stilfuldt smykke, så er Pecani Design lige noget for dig.

 

Spinning Jewelry - De fleste mennesker kender Spinning Jewelry, som er et brand, som beskæftiger sig med at man ved at kombinere forskellige smykker, kan skab sit eget unikke design.

 

Story - Hos Karat24 har vi et lille udvlag af produkter fra Story, som bl.a. indebære armbånd, samt ure til at sætte på armbåndet.

 

Troldekugler - Se vores store udvalg af Troldekugler, som er et særdeles populært og tidsløst brand, da der findes så mange forskellige typer af.