Se vores udvalg af smykker her:

 

Hos Karat24 har vi mange forskellige brands. Herunder kan de se alle de mærker som vi har i vores sortiment, samt en kort beskrivelse af hvilke former for smykker, de indebærer. Vi gør opmærksom på at vi altid forsøger at øge sortimentet, og indføre nye mærker. Har du en forspørgsel på et mærke som du syntes vi mangler, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

 

Aagaard - Vi har et stort udvalg af lækre smykker fra det danske smykkehus Aagaard.

 

Georg Jensen - Georg Jensen er Danmarks helt store mærke indenfor smykkedesign. Georg Jensen smykker omfatter nogle af de mest eksklusive diamantsmykker og 18 karat guldsmykker på markedet. Sortimentet strækker sig lige fra populære og moderne marguerit-smykker til helt eksklusive smykker fra blandt andet Fusion-serien.

 

Izabel Camille - Helt frisk i den danske smykkeverden står Izabel Camille. Fabelagtige designs til overkommelige priser kendetegner mærket, så tjek Izabel Camilles fine smykkeunivers ud, hvis du gerne vil have både kvalitet og design til en god pris.

 

Julie Sandlau - Julie Sandlau designer selv alle smykker i sin kollektion, og på få år er smykkemærket gået fra at være en ny og ret ukendt smykkedesigner til at være øverst på mange pigers ønskelister til julegaver og fødselsdagsgaver.

 

Lund Copenhagen - Hos Karat24 har vi et lille, men udsøgt udvalg af flotte smykker fra Lund Copenhagen, som bedst er kendt for sine fine marguerit-smykker, der fås både som ringe og øreringe.

 

Nordahl Jewellery - Gå på opdagelse i vores spændende univers af Nordahl Jewellery smykker.

 

Pandora - Pandora er nok et af de mest berømte danske smykkemærker, og det er ikke uden grund. Pandora er gået forrest med at designe smykker, som kan personliggøres. Køb et Pandora armbånd og sæt dit eget personlige præg ved at udvælge de charms, der passer til anledningen.

 

Spinning Jewelry - De fleste mennesker kender Spinning Jewelry, som er et brand, som beskæftiger sig med at man ved at kombinere forskellige smykker, kan skab sit eget unikke design.

 

Spirit Icons - Vi har et bredt udvalg af smykker fra Spirit Icons. Spirit Icons er smykker med kant - designet af de danske smykkedesignere Tim og Daniel.

 

Story - Hos Karat24 har vi et lille udvlag af produkter fra Story, som bl.a. indebære armbånd, samt ure til at sætte på armbåndet.

 

Susanne Friis Bjørner - Se vores store udvalg af smykker fra danske Susanne Friis Bjørner.

 

Troldekugler - Vi har en lang række af de spændende Troldekugler, som hver har sin særlige historie. Troldekugler er mere end bare flotte smykker.

 

Mærker