Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen

Det fine smykkebrand, ENAMEL Copenhagen, laver smukke håndlavede smykker med et strejf af emalje på hvert eneste smykke. Designeren bag brandet er Marie Rantzau, der designer hvert eneste smykke med fokus på et stærkt udtryk kombineret med simple og fine linjer.

Læs mere
Side

Vi fandt 318 produkter

Side

Vi fandt 318 produkter

Inspirationen bag brandet

Marie Rantzau ved, at klassiske smykker holder livet ud, aldrig mister deres relevans og i øvrigt vedbliver at være tidløse og moderne. Det er ligeledes ofte de klassiske smykker, som går hen og bliver smykkeejerens favorit, og som vedkommende altid har på. ENAMEL Copenhagen er en nyfortolkning af disse klassiske smykker, hvor det stærke og tidløse udtryk bevares, men hvor prisen samtidig gør smykkerne tilgængelige for alle.

Den lave pris betyder dog ikke et kompromis med kvaliteten – tværtimod. Alle smykker er håndlavede i højeste kvalitet med fokus på det tidløse look, så ejeren af smykket kan bære det livet ud og bringe det videre igennem generationer.

Mange forskellige kollektionerne

ENAMEL Copenhagen sammensætter både farver, former og materialer efter nøje overvejelser, og der skeles altid til, hvilke farver er oppe i tiden. Det klassiske look gør dog, at smykkerne aldrig mister deres tidløshed. 

Desuden arbejder ENAMEL Copenhagen med en solid basiskollektion, således at du altid kan finde klassiske og unikke smykker, der dog samtidig er smarte og moderne. Basiskollektionen består af en række smukke styles i vidt forskellige former og farver, men alle sammen med det fælles udgangspunkt at der er rene linjer og fine farver. 

Det betyder også, at du nemt kan mikse og matche smykkerne med hinanden, for eksempel 3-4 ringe ved siden af hinanden i forskellige farver eller lav en fest på dit håndled med en masse forskellige ENAMEL Copenhagen armbånd ved siden af hinanden.

Former og farver

Ét af ENAMEL Copenhagens største fokuspunkter er former og farver, og det univers, der kan skabes, når man kombinerer de to ting. Det er ikke nødvendigvis nemt at få alle ender til at mødes, når både former og farver skal fusioneres med et tidløst og unikt look, men det er lykkedes Marie Rantzau at skabe kollektioner, som uden tvivl vil ende med at blive yndlingssmykker hos ENAMELs kunder. 

De rene og helt enkle linjer i smykkerne skaber en rolig base for det klassiske look, og det gør også, at smykket kan tåle at få kastet noget pangfarve på sig. 

De bedste materialer

Alle ENAMEL Copenhagens smykker er lavet i sterlingsølv, der lever op til den danske lovgivning i forhold til afgivelse af bly, nikkel, kviksølv og cadmium. 

Guldsmykkerne er alle i forgyldt sterlingsølv, hvor forgyldningen består af 18 karat guld. Som nævnt er der ligeledes i samtlige smykker tilføjet et strejf af smukke og farverige emaljer, som alle giver smykkerne et friskt og farverigt udtryk. 

ENAMEL Copenhagen anvender desuden også halvædelsten i nogle af deres designs, herunder pink topas, grøn agate og orange chalcedony.

Alle smykker er lavet i hånden med den høje kvalitet, det tidløse look og det smukke æstetiske udtryk for øje.