Frk Lisberg

Smykker er perfekte at give i gave, fordi man altid kan finde noget, som passer til lejligheden, om det så er dåb, konfirmation, fødselsdag eller bryllup. Hvis man ved, hvor man skal lede, kan man nemt finde steder, hvor man kan lave et personligt smykke, for eksempel med indgravering. 

Smykker, som passer til lejligheden, skaber smukke og personlige gaver, som altid vil minde modtageren om sin specielle dag. 

Hos Frk Lisberg kan du finde den perfekte gave til dem, som du holder af. 

Side

Vi fandt 298 produkter

Side

Vi fandt 298 produkter

Vedhæng som passer til alt

Noget af det smukkeste ved Frk. Lisbergs smykker er muligheden for at lave et personligt smykke. De tilbyder en række forskellige kæder og vedhæng, som du selv kan sammensætte, så du kan få lige præcist det smykke, du går og drømmer om. 

De har også et stort udvalg af vedhæng, som gør, at du kan lave en personlig gave til en, du holder af. Hvis din veninde lige har født, kan du lave en smagfuld halskæde med et af de mange Life-motiver og et vedhæng med datoen, som hun kan have med sig overalt. 

Du kan også finde noget at forkæle dig selv med. Enhver lejlighed fortjener lidt glimmer, og derfor er smykkerne fra Frk Lisberg perfekte til enhver kvinde. Du kan bruge smykkerne som gave, eller til at minde dig selv om noget, som er sket for dig. Det brede udvalg gør, at du kan finde smykker, som passer til din personlige stil, samtidig med at de kan bruges til at udvide dit syn på, hvad smykker kan være. 

Smykkerne fra Frk Lisberg er lavet med den intention, at de skal minde dem, som bærer smykket, om livets værdier. 

Lavet til at holde 

Frk Lisbergs smykker fokuserer meget på livsværdier, og derfor er deres smykker også lavet til at følge med dig gennem hele dit liv. Alle smykkerne er lavet i kvalitetsmaterialer og er stemplet med HLI, da Frk. Lisberg er registreret hos ædelmetalkontrollen. 

Alle smykkerne er lavet i enten 925 sterlingsølv eller 14 karat guld og kan være belagt med 14-24 karat guld eller sort rutanium, og alle materialer er 100% nikkelfri. Deres ædelsten er håndslebne i Indien med en metode, som er ideel til at skabe glans. 

Selvom smykket er lavet til at holde hele livet, skal det stadig behandles med omhu. Uanset hvilken kvalitet et smykke har, vil det blive slidt over tid, men det kan tit mindskes. Når du skal sove, i bad eller dyrke sport, bør du altid tage dit smykke af for at skåne det. 

Når du ikke har smykket på, bør det opbevares i en æske og ikke i direkte sollys for at undgå misfarvninger. Når smykket skal rengøres, bør det først prøves med en blød tør klud eller i varmt vand, og hvis det ikke har den ønskede effekt, bør der anvendes flydende sølvrens, som slider mindre end polering. Ved at rengøre smykket med jævne mellemrum kan smykkets glans bevares.