Scherning

Scherning

Hele verden kan ikke få nok af nordisk design. Det er en æstetik, som tilbyder rene linjer og nedtonede farver samtidig med, at der er en speciel varme. Fordi nordisk design er så enkelt, men ikke kedeligt, kan det give personlighed uden at gøre stilen rodet. Med smykker fra Scherning, som er produceret i hånden i lækre materialer, kan du give din stil et pift, men stadig bruge det samme smykke dagligt. 

Side

Vi fandt 207 produkter

Side

Vi fandt 207 produkter

Køb noget unikt, som kan bruges til det hele 

Vi har alle vores egen personlige stil, dog er nogles mere fremtrædende end andres. 

Med Scherning kan du købe smykker, som komplimenterer din stil uden at drage den for meget i fokus. Fordi at smykkerne er smukke, men lavet i nedtonede farver med guld- og sølvdetaljer, er de perfekte til enhver lejlighed. Du kan sagtens have dem på til vigtige møder, bryllupper eller endda give dem i gave. 

Mette Scherning lavede sit smykkebrand tilbage i 2004 for at give alle piger og kvinder mulighed for at købe smykker, hvor kvalitet har været i fokus. Alle smykkerne er lavet af de samme materialer, men blandes på måder, som er unikke i hver kollektion. 

Et af nøgleelementerne i et Scherningsmykke er porcelæn. Porcelæn er noget, som man ikke normalt ser brugt i smykkefremstilling, fordi det anses for at være et meget delikat materiale, men faktisk er det yderst slidstærk. 

Brugen af porcelæn er også noget af det som er kendetegnet ved Scherning, og det giver smykket et delikat og feminint udtryk. Hver smykkekollektion udfordrer således sammenhængen mellem simplicitet, femininitet og robusthed. 

Lavet med kvalitet i tankerne

Alle smykkerne er lavet i hånden og bliver kvalitetstjekket med korte mellemrum for at sikre, at alle smykker lever op til den forventede kvalitet. Hvert stykke porcelæn bages tre gange, for at smykket bliver robust, og så de påmalede detaljer ikke falmer over tid. Andre smykker bliver belagt med emalje, som laver en hård, skinnende og farverig overflade. Hvert smykke bliver malet i hånden to gange for at sikre, at hvert smykke får et ordentligt dække af farve. 

Scherning er stolte af at producere smykker i kvalitetsmaterialer, som alle er allergivenlige, da hovedkomponenten i hvert smykke er 925 sterlingsølv og 22 karat guld. De tilbyder også sorte smykker, som er lavet ved at belægge sterlingsølv med sort rutanium, som skaber en mørk overflade, der er langt mere slidstærk end oxideret sølv.

Kvalitet kan kun gøre så meget for et smykke. Hvis du gerne vil have, at dit smykke beholder sin glans, kræver det, at det passes godt på. Som udgangspunkt skal smykker tages af, når man sover, går i bad eller dyrker sport. Fordi det ikke kan undgås, at smykker bliver beskidte over tid, anbefales det at rense smykket i ny og næ. For at sikre sig, at man ikke fjerner rutanium- og guldbelægningen anbefales det at bruge en flydende sølvrens i stedet for at polere det. Når emalje og porcelæn skal rengøres, kan man blot bruge lunken vand og en mild sæbe. 

Find dit nye smykke herunder og supplér eventuelt indkøbet med flydende sølvrens, så du kan passe godt på alle dine smykker langt ud i fremtiden.