Vi sender med Post Nord

Hos Karat24.dk sender vi alle vores forsendelser med Post Nord, da de lever op til den standard og de krav, som vi har til vores forsendelser. Det er især 3 vigtige faktorer som gør at vi har valgt at benyttes os af Post Nord, til se sende vores pakker med. 

Den første faktor er at de hos Post Nord sender til hele landet, og tilbyder at sende både "med omdeling", "uden omdeling" og "til erhverv" og det betyder at vi kan tilbyde dig som kunde, at du kan få sendt pakken hjem til dig, til den nærmeste pakkeboks eller til din arbejdsplads. Det vil sige at uanset hvad du laver i din hverdag, så kan Post Danmark få leveringen til at passe ind i din hverdag, ved at gøre det så let for dig som muligt.

Den anden faktor er at de hos Post Nord har levering fra dag til dag, hvilket vil sige at du som kunde, ikke skal vente særlig lang tid før de produkter du har bestilt kommer frem til dig. Faktisk vil du ofte opleve at du modtager dine produkter dagen efter du har bestilt dem.

Den sidste faktorer er at de hos Post Nord kan spore vores forsendelser hvilket er vigtigt da vi ofte sender forsendelser som har en stor værdi, både for os, men også for dig som kunde. Det betyder at hvis der skulle være problemer med forsendelsen, så kan vi sporer den, og for det meste finde ud af hvorfor den ikke skulle være dukket op endnu. Skulle det vise sig at en pakke forsvinder, så er pakken også forsikret hos Post Danmark hvilket gør, at hvis uheldet skulle ramme, så kan vi uden videre sende en ny forsendelse afsted til dig som kunde, med de produkter som du har bestilt.

Har du spørgsmål omkring vores forsendelse er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker dig en SUPER dag!

Mvh. Karat24.dk