Smykker

Smykker

Køb smykker ved en autoriseret forhandler af alle førte mærker. På denne side finder du et kæmpe udvalg af smykker. Vi har alt fra øreringe til vielsesringe. Karat24.dk er blandt de største forhandlere af smykker online, dog uden selv at være værksted eller guldsmed. Det er vigtigt for os altid at præsentere et stort og opdateret udvalg af smykker, så du kan finde det du søger. Uanset om det er guldsmykker eller smykker med perler du leder efter, så kan du finde det her. Vi har dog en overvejende andel af smykker til kvinder i vores udvalg. 

Side

Vi fandt 8813 produkter

Side

Vi fandt 8813 produkter

Køb trygt og sikkert dine smykker online ved Karat24

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle ved os. Derfor sørger vi for at kvalitetssikre alle vores produkter. Derudover får du en række andre fordele, når du køber smykker hos os. Vi bytter ringe til den rigtige størrelse og tilbyder personlig og professionel rådgivning over telefonene.

Derudover er det risikofrit at købe ved os. Vi giver altid fuld returret i 30 dage, hvor du kan få pengene tilbage, hvis du har fortrudt dig køb. Det gælder alle typer af smykker og dermed både sølvsmykker og guldsmykker. Den eneste undtagelse kan være hvis du får specialfremstillet et smykker, men så vil vi altid gøre opmærksom på det ved bestilling.

Vi leverer altid smykker i flotte gaveæsker, så dit nye smykke fremstår flot ved modtagelse. Vi sender hurtigt og har billig fragt. Hvis du bestiller for mere end 399 kan vi endda tilbyde fri fragt på din ordre.

 

Dit nye smykke er begyndelsen på en ny historie

Vores filosofi er at et smykke er starten på en ny historie. Så snart man har modtaget et nyt smykke, vil man ret hurtigt knytte et minde til det. Det kan være alt fra en konfirmation, et bryllup til en fødselsdagsgave eller måske fra en forelskelse. Smykket vil hurtigt få større sentiminal værdi end for eksempel et stykke tøj.