LÆS LIDT VIDERE OG FÅ 20% RABAT PÅ DIT KØB.

Hos Karat24 finder du alle de nyeste smykker. Vi er desværre stoppet med at sælge smykker fra Spinning Jewelry, men som plaster på såret, da du er gået forgæves, vil vi gerne give dig en rabatkode, der giver 20% på alt, der ikke i forvejen er nedsat. Brug rabatkoden SPIRIT20. Klik dig videre til et andet lignende dansk smykkemærke Spirit Icons, som har rigtigt meget til fælles med Spinning smykker. Spinning Jewelry har tidligere været det mest populære mærke hos Karat24, hvilket skyldes, at man med Spinning smykkerne har mulighed for at sammensætte sit helt eget og unikke smykke. Dette kan man f.eks. gøre med 3 forskellige Spinning ringe, hvor man på den måde laver sit helt eget og unikke design. Mange samler på Spinning ringe, så de kan lave forskellige smykkekombinationer alt efter humør og tøj. klik på billederne herunder for at finde vores bedste alternativ til Spinning smykker: Spirit Icons.

 

 

Fordele:

  • Dansk brand
  • Enkelt og moderne udtryk
  • Altid den nyeste smykkemode

 

 

Ligesom Spinning Jewelry er Spirit Icons et dansk brand. De fleste kender derfor mærket. Spirit Icons smykker er kendt og elsket for dets enkle og æstetiske udtryk. Øreringene med sten fra Spirit Icons er de perfekte øreringe til bryllupper, konfirmationer eller fester. De er simple og eksklusive på den helt rigtige måde. Vores Spirit Icons smykker er den perfekte gave til dig eller en, du holder af. 

Spinning ringe guld og forgyldt

Her på siden kan du finde vores eksklusive Spinning Jewelry ringe i guld. Vores forgyldte og guld ringe fra Spinning er fremstillet i 8 karat guld. De forgyldte Spinning ringe er belagt med guld af to omgange, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet.

Vores guld Spinning ringe har et simpelt og minimalistisk udtryk, hvilket får dem til at fremstå eksklusive. Stenene i ringene er Zirkonia sten. En Zirkonia sten er en kunstigt fremstillet sten, som har en meget lang holdbarhed, og som skinner som en ægte diamant.

Når du køber en Spinning ring, har du mulighed for at sammensætte den med andre ringe, og på den måde lave din helt egen unikke ring. 

.

Vi fandt 2 produkter

Vi fandt 2 produkter