EYKI

EIKY har lavet disse eksklusive herreure. Ved køb af vores herreure fra EYKI kommer du til at spare penge, men uden at gå ned på kvalitet. Vores herreure fra EYKI er stilfulde, moderne og henvender sig til manden, som gerne vil have et bemærkelsesværdigt armbåndsur i høj kvalitet.

Fordele:

Læs mere

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvorfor købe et EYKI herreur istedet for Daniel Wellington?

Nu er du blevet præsenteret for vores EYKI herreure og så tænker du sikkert med det samme "Hvorfor skal jeg købe et EYKI armbåndsur istedet for Daniel Wellington, Tommy Hilfiger, Skagen eller andre store urmærker?" En af grundende kunne være at det skal være for et skille sig ud. EYKI er ikke et særligt stort mærke i Danmark endnu, så hvis du kunne tænke dig at være den person som skaber trenden, så har du her en oplagt mulighed. En anden grund til at købe et herreur fra EYKI ville være så du kan spare penge, eller købe 2 i stedet for 1. Herreure fra EYKI koster nemlig slet ikke så meget som de andre kendte urmærker, og det er dermed en oplagt mulighed for at spare penge, uden at gå ned på kvalitet og design. Den sidste grund er for at få et unikt design, fordi vi har de erfaringer at de fleste EYKI herreure har et twist som gør uret helt unikt, hvilket gør at armbåndsure fra EYKI ofte vil gøre sig bemærket og skabe opmærksomhed.

Giv det til ham i gave

Endelig et herreur som du kan give ham i gave uden at du behøver at skulle ofre det helt store beløb. Smilet på hans læber når gaven åbnes vil dog stadig være lige så stort, som hvis det var et dyrt mærke da herreure fra EYKI giver de andre store mærke kamp til stregen på design-delen. Det er ofte sådan at når han har købt eller fået et herreur fra EYKI så vil han gerne have flere. EYKI herreure har et unikt præg over sig, som gør at man gerne vil eje flere at disse spændende armbåndsure.

Det lover vi:

Når du køber et herreur fra EYKI matcher vi den laveste pris, fordi vi er officiel forhandler af EYKI. Vi kan selvfølgelig ikke love at du bliver glad for EYKI-ure, men vores erfaring er at hvis du giver det en chance, vil armbåndsure højst sandsynligt overtale dig. Herreure fra EYKI er noget helt unikt, og vi erfarer at når man først har fået et, så er man nødt til at have flere.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning omkring vores herreure EYKI, så er du mere end velkommen til at kontakte os.