EYKI

Hvem siger at et stilfuldt kvalitets-ur skal være dyrt? - Ihvertfald ikke EYKI! EYKI levere armbåndsure til både mænd og kvinder med kvalitetsbevidste materialer og både mekaniske og Chronografiske urværk. EYKI er til den mand eller kvinde som ikke kan nøjes med at have ét armbåndsur, men hellere vil have flere - Dermed kan man skifte imellem sine ure, alt efter hvad lejligheden byder sig.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Historien bag EYKI

EYKI er et forholdsvist nyt armbåndsur på det danske marked, som første gang kom til i 2014, men på trods af dette har du sikkert set urmærket på flere hjemmesider. Det er primært på internettet hvor EYKI har sin gang, da der endnu ikke er særlig mange fysiske guldsmede eller urmagere som sælger de kvalitets- og prisbevidste armbåndsure - Om dette skyldes fravalg eller uvidenhed vides ikke. Selvom EYKI først for alvor kom til Danmark i 2014 har urmærket en længere historie bag sig. EYKI blev nemlig stiftet i 1999 i området omkring Pearl River hvor flere kendte ur-producenter også holder til. Ure fra EYKI har altid været produceret og designet af yderst proffessionelle og kreative medarbejdere med henblik på at skabe moden, for både herre og damer. Det som EYKI primært skilder sig ud på er at de på trods af kvalitetsbevidste materialer, sælger uret til en yderst lav pris, sammenlignet med sine konkurrenter.

Endelig et ur man kan give som gave

Som regel når der står et armbåndsur på ønskelisten er det enten et Skagen, Tommy Hilfiger, Daniel Wellington eller andre ure som koster mere end 1000,-. Med EYKI derimod behøver man ikke at runde 1000,- for at give et armbåndsur som er præget af holdbare og lækre materialer, samt med moderne design. Det behøver ikke længere at være en dyr gave at give et lækkert armbåndsur, men dette gør bestemt ingenting da smilet på modtageren vil være ligeså stort ved modtagelsen af et EYKI ur, da designet på EYKI-armbåndsurene giver armbåndsure fra Skagen, Tommy Hilfiger, Daniel Wellington kamp til stregen.

Det lover vi:

Ved køb af et armbåndsur fra EYKI matcher vi laveste pris, da vi er officiel forhandler af urmærket. Vi kan selvfølgelig ikke love at du bliver glad for EYKI-ure, men vores erfaring er at hvis du giver det en chance, vil armbåndsure højst sandsynligt overtale dig. EYKI armbåndsure er nemlig kærlighed ved første blik, og ikke nok med det, så sidder alle armbåndsurene godt på dit håndled. Ved køb af et ur fra EYKI vil du blive forbløffet over hvad du får for prisen.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning omkring vores EYKI-ure, så er du mere end velkommen til at kontakte os.