Spar 20% PÅ ALT* NETOP NU - Brug rabatkoden: ALT20 *Gælder ikke nedsatte varer

Borgvardt

Borgvardt er et forholdsvist nyt mærke fra 2015. Dette forhindrer dem dog ikke i at lave eksklusive, håndlavede og danske armbåndsure, der er inspireret af klassiske vintageure fra 1940’erne og 1950’erne. De findes både i dame- og herremodeller og kan også fås både med og uden datovisning. Et Borgvardt ur er et unikt ur til den stilbevidste mand eller kvinde, der ønsker et personligt ur af høj kvalitet. 

Læs mere

Vi fandt 13 produkter

Vi fandt 13 produkter

Borgvardt ure er unikke

Hvis du gerne vil have et eksklusivt ur med et vintageinspireret look, bør du helt sikkert kigge nærmere på urene fra Borgvardt. Hvis du mangler flere gode grunde, kommer de lige her:

  • Dansk mærke, der er designet i Esbjerg
  • Inspireret af klassiske vintageure fra 1940’erne og 1950’erne
  • Hvert ur er håndlavet og dermed unikt
  • Alle urene er personlige, og du har det eneste, der findes af lige præcis dit ur
  • Urene samles af anerkendte urmagere

Derudover er flere af urene med datovisning, hvilket også er en rigtig god funktion. Datovisning er måske en lidt undervurderet funktion nu til dags, fordi man bare kan se datoen på telefonen eller computeren, men når det er på uret, behøver du blot hæve hånden for at kunne se datoen. Du behøver ikke rode rundt i lommerne eller tasken for at finde din telefon.

En hyldest til Rolex

Disse ure er, som nævnt, inspirerede af ure fra 1940’erne og 1950’erne. For eksempel er 1945 Automatic kollektionen en hyldest til det klassiske ”Rolex Datejust”, der blev lanceret i 1945 og var det første ur, der havde kalender indbygget. 

Udover denne kollektion er der også flere Limited Edition kollektioner, hvor der kun findes 30 eller 50 eksemplarer af hvert ur. Af disse kan blandt andet nævnes 3030 Limited Edition, Nord Limited Edition og 2401 Automatic Limited Edition. Hos Borgvardt får du altså et eksklusivt og personligt ur.

Find din nye favorit herunder og køb allerede i dag.