Vi har skudt Black November i gang! FÅ 15% PÅ ALT MED KODEN BF15. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller Georg Jensen

Gucci

Gucci ure er til kvinden der godt kan kende forskel på billig mode og stilfuldendthed. Når du køber et Gucci ur, så viser du hele verden, at du har god og eksklusiv smag - og du er ikke bange for at vise det.

Gucci ure er lavet i vovede og nyskabende designs, som vi kender det fra modebrandets andre produkttyper. Nornalt forbindes Gucci mest med tasker, solbriller og tøj, men heldigvis har mærket også kastet sig over urverdenen.

Du kan finde Gucci ure i tre forskellig serier med hver sine kendetegn. Den ene serie er Diamantissima, som kan kendes ved at urene har Guccis Diamante mønster præget hele vejen rundt på urkasses. Diamantissima fås både med læderrem og stållænke. Næste serie er af Gucci ure er G-Timeless. Denne serie kendetegnes ved at indekserne er ikoner. Den sidste serie er Le Marché Des Merveilles, som kan kendes ved at have Guccis karakteristiske bi ved klokken 12 på urskiven. Bestil i dag. Vi leverer altid lynhurtigt.

1 til 16 af 26

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 16 af 26

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2